Во овој момент, на Шпански - Македонски Речник има голем број на 26,966 зборови во шпански како 376,638 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го6,838,124 / изрази , меѓу 36,243 денес.
Тагови: Шпански - Македонски речник,Шпански, Македонски , речник, преводи, онлајн речникШпански, Шпански -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на diccionario-espanolingles.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0129 / 0.0072 (21)
Вратете се на почетокот