Në këtë moment, Fjalor Spanjisht - Anglisht ka një numër prej 26,966 fjalët në spanjisht si 376,638 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 6,838,124 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 36,243 sot.
Tags: Fjalor Spanjisht - Anglisht, Spanjisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Spanjisht, shërbimin e përkthimit Spanjisht - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga diccionario-espanolingles.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0141 / 0.0074 (21)
Mbrapsht në krye